Friday, March 25, 2022

Bp oljeutsläpp uppsats

Bp oljeutsläpp uppsats



Global Change Science de negativa orden: Längd: 12 sidor Dokumenttyp: Forskningsförslag Paper: Tony Haywood Bakgrund och svar -- Tony Hayward är en brittisk affärsman och anslöt sig till British Petroleum som en rigggeolog som snabbt stiger i graderna i ett antal allt mer komplexa roller, blev äntligen VD för företaget i maj De tre företagen ägnade sig åt skuldspel medan ansträngningarna att avskräcka oljeutsläppet varade... Referenser Alexander, bp oljeutsläpp uppsats, K. Krafterna av bp oljeutsläpp uppsats har ökat i vilken grad olika grupper i samhället har blivit beroende av varandra. Resultaten av bp oljeutsläpp uppsats av CA; skulle identifiera betydande brister i… Bibliography Its Deja Vu All Over Again. Rapporter säger att planerna var att... Bibliografi Calkins, Laurel B BP söker återvinning av alla Gulf Spillkostnader från Halliburton. Säkra licensen att agera: en grundläggande förmåga.





Anförda verk



Gratis uppsatser lag, regering och politik Juridiska frågor och oljeutsläpp. The Key Elements of Successful Erm Essay Preview: The Key Elements of Successful Erm Rapportera den här uppsatsen BP Oil Spill, även känt som Deepwater Horizon Oil Spill inträffade i Mexikanska golfen i Explosionen av djuphavsoljeriggen den 20 april, vänster 13 personer dog och 17 personer skadades. Utsläppet släppte ut fem miljoner fat olja, innan det stängdes av den 15 juli. Utsläppet orsakade avsevärd skada på marina och vilda livsmiljöer, bp oljeutsläpp uppsats, fiske och turism. Detta oljeutsläpp anses vara ett av de värsta utsläppen i historien. Alumina är ett aluminiumföretag baserat i USA.


Och EPA-tester gjordes och aluminiumoxid visade sig ha koncentrerade nivåer av PAH i vattnet i sjön Dira. Även en ung mamma, Kelly Bates hävdar att föroreningen av Lake Dira är ansvarig för att hennes åriga dotter utvecklade leukemi. I detta dokument kommer juridiska frågor och principer som involverar BP-utsläppet och aluminiumoxid-simuleringen att undersökas. Även en jämförelse och kontrast mellan BP-utsläppet och aluminiumoxidsimuleringen kommer att diskuteras. Det sista målet att diskutera är vilka juridiska principer som ska gälla och hur ledningen ska lösa frågorna ur ett lednings- och juridiskt perspektiv.


Flera juridiska frågor är inblandade som härrör från BP:s oljeutsläpp. En juridisk fråga är förlusten av företag och förlusten av individers inkomst. Många arbetare och företag i Gulfregionen lämnade in stämningar med krav på förlust av vinst och inkomst från oljeutsläppet. Målsäganden, som bp oljeutsläpp uppsats anställda och företag inom kommersiellt fiske, räk- och ostronföretag, charterbåtsoperatörer, turistattraktioner, hotell och hyresfastighetsägare. En annan juridisk fråga är miljöskador. Justitiedepartementet kan väcka civilrättsliga och straffrättsliga stämningar mot BP. BP bröt mot föroreningslagen och lagen om utrotningshotade arter.


Hälsorisker är också ett juridiskt bekymmer från oljeutsläppet. Många invånare som hjälper till att städa upp oljeutsläppet utsattes för närvaron av olja på sina kustområden och de giftiga kemikalierna som användes för att sanera oljan. En juridisk fråga som BP också kan hållas ansvarig för är den felaktiga döden och skadan orsakad av Deepwater Horizon-incidenten. BP kan stämmas för vårdslöshet bp oljeutsläpp uppsats arbetarna som skadades av utsläppet. Juridiska frågor av aluminiumoxid involverar en potentiell stämningsansökan, som kan lämnas in av Kelly Bates som säger att skadliga cancerframkallande ämnen i Lake Dira är ansvariga för hennes dotters medicinska tillstånd.


En annan juridisk fråga är hur mycket information som ska lämnas ut av företaget, vilket kan ha negativa effekter på företagets intäkter. Alumina kan också överväga att lämna in en stämningsansökan med anspråk på ärekränkning av karaktär, vilket kan orsaka förlust av inkomster för företaget, skam och förlöjligande av företaget, och företaget kan också lida skada på rykte, bp oljeutsläpp uppsats. British Petroleums katastrofala oljeutsläpp den 20 april, ödelade utkomsten för många amerikaner i Louisiana. Det kolossala oljeutsläppet hade dock andra offer.


Juridiska frågor och oljeutsläpp. 29 juni, Gratis pedagogiska uppsatser, bp oljeutsläpp uppsats. Åtkomst 7 januari, Ladda ner papper. Uppsats, Sidor 1 ord. Senaste uppdatering: 29 juni, Visningar: Relaterade ämnen: Affärs- och industrirätt, regering och politik Affärsverksamhet Företagsledning Resultat. Skaffa din uppsats. Citera den här sidan Juridiska frågor och oljeutsläpp. Sök efter gratis uppsats om vilket ämne som helst. Vänligen ange något HITTA EN ESSÄ. Spara tid på att skriva Anlita ett proffs för att skriva en uppsats till dig! Education använder cookies.


Genom att fortsätta godkänner du vår cookiepolicy. Det är inte tillåtet att kopiera innehåll på denna webbplats. Ge oss din e-post så skickar vi den uppsats du behöver. Skicka mig provet. Genom att klicka på Skicka mig provet godkänner du villkoren för vår tjänst, bp oljeutsläpp uppsats. Vi skickar inte skräppost eller irrelevanta meddelanden till dig. Vi kan skicka bp oljeutsläpp uppsats ett prov. Ditt prov har skickats. Kontrollera din inkorg för att verifiera din e-post.





uppsats om sjuksköterskeyrket



De mest minnesvärda för mig är återkallelseannonser som advokater som gör tillkännagivanden för läkemedel och ersättning. Samt när det är dags för val och alla löpare lägger ut sina namn. Dessutom, varje dag, titta på nyheterna om nya brott som händer i världen och förhandsvisningar av min nästa favoritfilm. Det är alla olika tekniker för propaganda. Syftet med att jag skriver den här uppsatsen är att visa dig propagandan i en enkel informativ reklamfilm eller nyhetssändning. Mitt huvudfokus kommer att ligga på BP:s oljeutsläpp. Den första sociologiteorin jag kommer att jämföra med är symbolisk interaktionism. Symbolisk interaktionism är användningen av symboler eller ansikte mot ansikte interaktion. Det sätt som detta relaterar till BP:s oljeutsläpp är på det sätt som ägaren till företaget, Kenneth R. Fineburg, sa att han skulle hjälpa och kompensera offren för oljeutsläppet.


Reklam och tal hölls om hans planer på att betala tillbaka för skadan och lönebortfallet som hans företag hade orsakat Mexikanska golfen och offer. Beställ anpassad uppsats Berättande essä om Bp Oil Spill med gratis plagiatrapport. Den andra teorin kommer att vara funktionalism. Funktionalism är förhållandet mellan delar av samhället. I denna situation gick samhället samman och kämpade för att få ersättning för att få tillbaka sina förlorade löner. Påstår att de har bolån, räkningar, bilbetalningar och barn att betala för och att de inte har arbetat på 8 månader. Medborgare i det drabbade området dök upp på nyhetssändningar och reklamfilmer gjordes som förklarade deras situation och försökte nå ut till någon att de behövde hjälp.


Den sista teorin är konfliktteorin. Konfliktteori innebär konkurrens av knappa resurser eller att eliten kontrollerar de fattiga och svaga. Detta relaterar till den här situationen då den stora mannen, Mr. Fineburg, som har pengarna och resurserna för att hjälpa folket med deras förlorade löner. Och hans kollegor försökte berätta för honom att han överkompenserade offren. Riskhantering och styrning i BP-organisationen är separata aktiviteter, som har sina egna kommittéer och organiserar sina egna processer för att uppnå de uppsatta målen. Som ett resultat skapade katastrofen en enorm finanskris, vilket ledde till dåligt rykte för BP-organisationen.


Nu måste organisationen använda de rätta strategierna för att återställa sitt rykte för att framgångsrikt kunna verka i Mexikanska golfen. Baserat på den amerikanska federala regeringens rapport som utfärdades efter undersökning av de viktigaste orsakerna till katastrofen, identifierades följande misslyckanden:. I det fall som diskuteras i detta dokument misslyckades BP med att undvika vissa hanteringsfel som ledde till massiva skador på miljön och orsakade avsevärd skada på människor. Katastrofen i Mexikanska golfen som inträffade i orsakades av vissa ledningsfel både av organisationen BP Company och dess entreprenörer Transocean och Halliburton.


Riskhanteringsmetoderna påverkades av fel beslutsfattande i samband med vissa tekniska problem. Enligt materialet som presenteras i kursföreläsningarna innefattar riskhanteringscykeln flera steg, som hjälper en organisation att hantera risker: Identifiering, Kvantifiering, Riskbedömning, Riskbehandling, Övervakning, Riskkontext. Dessa stadier är relaterade till Business Risk Management Vecka 2, , sid. Baserat på de etablerade komponenterna i riskhanteringsprocessen är det möjligt att undvika negativa konsekvenser av katastrofer inom alla områden av mänsklig aktivitet, inklusive olje- och gasindustrin. I Deepwater Horizon-plattformen ledde många händelser till katastrofen eftersom otillräckliga riskhanteringsmetoder var ineffektiva i den situationen.


I denna kris har vissa ledarskapsförmåga missförståtts av nyckelaktörerna. BP-ledarna misslyckades med att svara på katastrofen med tillräcklig hastighet och uppmärksamhet. Egentligen var detta misslyckande ett resultat av den inkonsekventa organisationskulturen. Effektiviteten med vilken krisen för Deepwater Horizon-plattformen, skapad som ett resultat av misslyckanden i riskhanteringen, är uppenbar i detta fall. I Deepwater Horizon-plattformen fanns det allvarliga problem med förvaltningen eftersom företaget misslyckades med att undersöka alla möjliga scenarier, bedöma alla möjliga konsekvenser och identifiera kostnaden för att förebygga dessa negativa konsekvenser. Reaktionen på krisen var inte planerad på ett korrekt sätt.


Detta faktum innebär att BP Company misslyckades med att använda lämpliga strategier för att undvika krisen. På grund av explosionen på havsborrplattformen Deepwater Horizon skickades över 5 miljoner fat olja ut i vattnet i Mexikanska golfen. Detta faktum bevisar att företaget misslyckades med att undvika krisen. BP-katastrofen var en oväntad händelse som krävde genomförandet av den effektiva krisplaneringen. Enligt Charles E. Utan tvekan var effekten av BP-katastrofen enorm på grund av bristen på krisplanering. Teamet för att svara på krisen bildades, men det fanns också några misslyckanden. BP anställde folk för att organisera och genomföra städarbeten i staterna: Louisiana, Alabama, Mississippi och Florida Anastas et al. Som ett resultat bedömdes företaget av BP:s framgång när det gäller att hantera denna katastrof.


Företaget sysselsatte många människor för att samla in olja och skydda strandlinjen från föroreningar. Denna strategi för att hantera krisen var effektiv endast när havet var lugnt Pennington-Gray et al. BP kan stämmas för vårdslöshet av arbetarna som skadades av utsläppet. Juridiska frågor av aluminiumoxid involverar en potentiell stämningsansökan, som kan lämnas in av Kelly Bates som säger att skadliga cancerframkallande ämnen i Lake Dira är ansvariga för hennes dotters medicinska tillstånd. En annan juridisk fråga är hur mycket information som ska lämnas ut av företaget, vilket kan ha negativa effekter på företagets intäkter. Alumina kan också överväga att lämna in en stämningsansökan med anspråk på ärekränkning av karaktär, vilket kan orsaka förlust av inkomster för företaget, skam och förlöjligande av företaget, och företaget kan också lida skada på rykte.


British Petroleums katastrofala oljeutsläpp den 20 april, ödelade utkomsten för många amerikaner i Louisiana. Det kolossala oljeutsläppet hade dock andra offer. Juridiska frågor och oljeutsläpp. 29 juni, Gratis pedagogiska uppsatser. Åtkomst 7 januari, Ladda ner papper. Uppsats, Sidor 1 ord. Senaste uppdatering: 29 juni, Visningar: Relaterade ämnen: Affärs- och industrirätt, regering och politik Affärsverksamhet Företagsledning Resultat. Skaffa din uppsats. Citera den här sidan Juridiska frågor och oljeutsläpp.

No comments:

Post a Comment